Η εταιρεία


Η AUTA είναι μια Ισπανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1966. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων και μονάδων ελέγχου πρόσβασης για κτίρια, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Σε διεθνές επίπεδο, είναι παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες όπου η μάρκα AUTA είναι συνώνυμο με την τεχνολογία, το μοντέρνο σχεδιασμό, την ευελιξία και αξιοπιστία.

Η εταιρία AUTA με έδρα την Βαλένθια, είναι σε θέση να κατασκευάσει προϊόντα άριστης ποιότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές, και πιστοποιημένα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Συσκευές με κομψή σχεδίαση και διακριτικό design αποδεικνύονται οι καθημερινοί συνεργάτες δεκάδων χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών στην Ελλάδα, αλλά και σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η AUTA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως: έγχρωμα μόνιτορ θυροτηλεόρασης, θυροτηλέφωνα, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, συστήματα ελέγχου πρόσβασης με μαγνητική κάρτα ή κωδικό, ηλεκτρικές κλειδαριές, κ,ά.

Επίσης η εταιρία AUTA είναι σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα αυτοματισμού για τον χειρισμό επιπλέονκαμερών ασφαλείας, θυρών, γκαραζόπορτας, κλειδώματος, φωτισμού κ.ά. 

Όλα τα προϊόντα AUTA καλύπτονται από χρυσή εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών. Εγγύηση επίσης παρέχεται και στην επάρκεια ανταλλακτικών αλλά και στη συμβατότητα αυτών για δέκα χρόνια αργότερα. 


Ατικαταστάσεις θυροτηλεφώνων

          

 

Τελευταία νέα

Νέα σειρά οθονών θυροτηλεόρασης AUTA NEOS!
Νέα μπουτονιέρα και οθόνη θυροτηλεόρασης AUTA FREE!


Μπουτονιέρα για μονοκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.
Με σύνδεση σε WiFi, λήψη κλήσεων στο κινητό σας, καταγραφή εικόνας και βίντεο, συνομιλία και άνοιγμα κλειδαριάς από απόσταση!

Με ταυτόχρονη σύνδεση σε έως 4 νέες οθόνες 7" touch AUTA FREE με δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας!                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


    Τα τελευταία νέα της AUTA! Το νέο μόνιτορ SLIM συνδυάζει σαν κανένα άλλο την τεχνολογία, την οικονομία, την απλότητα και τον σχεδιασμό.

Με την έγχρωμη οθόνη LCD, το σύστημα ανοιχτής ακρόασης, το πλήκτρα αφής, τη δυνατότητα επίτοιχης και χωνευτής εγκατάστασης,

και το εξαιρετικά λεπτό σχέδιο με δύο χρώματα για να επιλέξετε, σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε χώρο, όποια και να είναι η

διακόσμηση ή το ύφος του. ΝΕΑ οθόνη SLIM της Auta. Ένα ασφαλές στοίχημα.